IniciNoticiesEsports EL CLUB FUTBOL TORDERA ORGANITZA AQUEST CAP DE SETMANA EL TORNEIG...

EL CLUB FUTBOL TORDERA ORGANITZA AQUEST CAP DE SETMANA EL TORNEIG DE FUTBOL 7 – MEMORIAL JOSEP BARCELÓ AMB LA PARTICIPACIÓ D'UNA VINTENA DE CLUBS DE RECONEGUT PRESTIGI.

El Club Futbol Tordera organitza aquest cap de setmana la desena edició del Torneig de Futbol 7-Memorial Josep Barceló.
El torneig, que es consolida com un dels més prestigiosos del país, comptarà aquest any amb la participació de 20 clubs que competiran entre sí en diferents categories de Benjamí i Prebenjamí.
Els equips participants aquest any seran el FC Barcelona, Villareal FC, UE Lleida, Gimnàstic de Manresa, Valencia CF, Nàstic de Tarragona, Girona FC, FC Martinenc, CF Hristo Stoitchkov, RCD Espanyol, Ajax Amsterdam, CD Castelló, Selecció de La Selva, CD Blanes, Atlètic de Madrid, FE Palamós, UDA Gramanet i el CF Tordera.

Els partits tindran lloc entre dissabte (primera fase durant la qual competiran tots contra tots, distribuits en les categories Benjamí A, B i C) i els partits de diumenge, que serviran per conèixer les posicions de tots els equips al torneig (semifinals, final i partits del 5è al 15è lloc).
A banda de la competició esportiva, el Club oferirà altres activitats alternatives per a jugadors i acompanyants, com ara l’obertura de les piscines municipals, partits de volei i bàsquet a les pistes de tennis anexes al camp de futbol i partits de volei platja i bitlles catalanes a la llera del riu.
Com a novetat, aquest any el torneig prendrà major ressò mediàtic a través de TV3, que enregistrarà diferents partits i els emetrà en diferit i a través del seguiment que en farà el diari esportiu Sport, que serà el diari oficial de la competició.
Coincidint amb la celebració del Torneig de Futbol 7 Memorial Josep Barceló, Tordera estrenarà el segon camp de gespa artificial que l’Ajuntament ha instal·lat a l’antic camp d’entrenament de futbol, darrera de la piscina municipal.

Per a poder ubicar el segon camp de gespa amb mides reglamentàries, també ha estat necessari modificar i reordenar les instal·lacions de les piscines municipals, que també estaran a punt per estrenar coincidint amb la celebració del torneig.

Per a més informació sobre el desenvolupament i l’organització del torneig podeu consultar el web del memorial http://www.cftordera.com/

ÚLTIMES NOTÍCIES