IniciNoticiesEntitatsLA CREU ROJA I L'AJUNTAMENT DE TORDERA ORGANITZEN UN CAMPIONAT DE FUTBOL...

LA CREU ROJA I L'AJUNTAMENT DE TORDERA ORGANITZEN UN CAMPIONAT DE FUTBOL I UNA SESSIÓ DE DJ PER FOMENTAR HÀBITS SALUDABLES ENTRE ELS JOVES.

La Creu Roja a l’Alt Maresme i l’Ajuntament de Tordera organitzaran el proper divendres 15 de juny a la Pista L’Amistat de Tordera, un campionat de futbol amb l’animació d’una sessió Dj i un taller de cocktails sense alcohol.
L’activitat es desenvoluparà entre dos quarts de 9 i les 12 de la mitjanit. en el marc d’activitats nocturnes “Fes-te la nit!!!”, una proposta de lleure alternatiu al voltant de temes vinculats a la promoció de la salut, adreçat a adolescents de 12 a 18 anys.
Aquesta activitat, que duen a terme el personal tècnic i els voluntaris de Creu Roja, s’emmarca dins el Projecte “S+J” iniciat aquest any a Tordera des de Creu Roja Alt Maresme i l’Ajuntament de Tordera. L’objectiu d’aquest projecte és oferir als joves un espai propi on poder assessorar-se sobre temes vinculats amb la seva salut, així com realitzar tallers i activitats d’oci alternatiu dins la mateixa temàtica. Les persones interessades en participar en el torneig de futbol s’han d’apuntar a la creu roja de Tordera abans del 8 de juny o omplir la butlleta que trobaran als centres d’educació secundaria de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES