IniciNoticiesPolíticaEl regidor d’ERC a Tordera, Xavier Pla, serà conseller al Consell Comarcal...

El regidor d’ERC a Tordera, Xavier Pla, serà conseller al Consell Comarcal del Maresme

IMGP9736Després de les eleccions municipals del 24 de maig, les forces polítiques del Maresme han de triar les persones que formaran el Consell Comarcal, que es constituirà en les properes setmanes. La Federació Comarcal d’ERC ja ha aprovat l’equip de consellers i conselleres que treballaran durant els propers 4 anys a la institució maresmenca. Entre els escollits, hi ha el regidors d’ERC a Tordera, Xavier Pla, que formarà part de l’equip de govern comarcal. En declaracions a Ràdio Tordera, Xavier Pla explica quins criteris s’han seguit per triar els representants.

pla ccm 1

L’efectivitat dels serveis prestats i la renovació de la institució són els dos objectius que s’ha marcat ERC Maresme per aquesta legislatura al Consell Comarcal. Xavier Pla és regidor d’ERC a Tordera.

pla ccm 2

No és la primera vegada que Xavier Pla entra en contacte amb la política comarcal, perquè ja va ser secretari d’organització d’ERC al Maresme. Pla afirma que té ganes de començar a treballar representant i defensant Tordera al Consell Comarcal.

pla ccm 3

Esquerra Republicana de Catalunya va ser la força guanyadora de les darreres eleccions municipals al Maresme.

ÚLTIMES NOTÍCIES