IniciNoticiesEsportsEl primer equip del Club Futbol Tordera ja té el calendari de...

El primer equip del Club Futbol Tordera ja té el calendari de la segona catalana

futbol tarruellaLa Federació Catalana de Futbol va publicar ahir dimecres, a través de la seva pàgina web oficial, el calendari de la segona catalana. El CFTordera seguirà una temporada més en aquesta categoria, en el grup 1. Serà una fase regular especial ja que dins del bloc hi ha equips molt a prop del Tordera amb una rivalitat històrica d’ anys i que, alguns d’ells, van aconseguir l’ascens l’any passat. El Blanes i el Palafolls en són clars exemples acompanyats del Breda que ja hi és des de l’anterior campanya. Joan Tarruella, nou entrenador del primer equip torderenc, valora aquesta competició.

Tarruella calendari 1

A la lliga hi haurà una forta presència de jugadors torderencs. El Llagostera “B”, per exemple, amb l’última incorporació del torderenc Oriol Vila, tindrà tres jugadors del nostre municipi, contant els ja fitxats Dani Castilla i l’exdavanter del CFTordera, José Manuel Martínez. Pel que fa a l’equip torderenc, Joan Tarruella assegura que la majoria de jugadors han confirmat la seva continuïtat i també que hi haurà noves incorporacions. El mateix tècnic ens explica quin serà el primer i principal objectiu que es marca per a la nova temporada.

Tarruella calendari 2

La segona catalana començarà el 6 de setembre; el CFTordera debutarà a casa en el Municipal d’esports contra el Bosc de Tosca d’Olot a les 16:30h i en la segona jornada visitarà el camp del Tossa. A la tercera jornada, l’extècnic Albert Parés tornarà al Municipal amb el Banyoles. A la sisena, el Tordera visitarà el camp del Llagostera i el primer derbi no es disputarà fins el 24 d’octubre a Palafolls.

ÚLTIMES NOTÍCIES