IniciNoticiesEntitatsLes entitats ja poden demanar participar a les Barraques de la Festa...

Les entitats ja poden demanar participar a les Barraques de la Festa Major

04117La Regidoria de Joventut informa a les entitats que fins el 13 de juliol podran formalitzar la sol·licitud d’instal·lació d’una barraca durant els dies de Festa Major. Les barraques de la Festa Major de Tordera 2015 tindran lloc al mirador de la plaça de l’Església, els dies 14, 21, 22 i 23 d’agost, amb la finalitat de donar suport a aquelles entitats que organitzen activitats per als ciutadans del municipi durant tot l’any.

Es pot optar a sol·licitar una llicència de l’ocupació temporal del domini públic destinat a barraques el dia 14 d’agost (opció a) o els dies 21, 22 i 23 d’agost (opció b). Les entitats poden presentar instància per a participar a les dues opcions (a i b) però, si són beneficiaries d’ambdues hauran d’optar per una d’elles (opció a o b).
La Regidoria de Joventut podria valorar l’opció de que les entitats beneficiàries en les dues opcions (a i b) puguin obtenir una llicència de l’ocupació temporal del domini públic destinat a barraques durant la totalitat dels dies proposats, en el cas que no hi hagi suficients entitats interessades en obtenir un espai destinat a barraques.

Per optar a una llicència de barraques, les entitats hauran de complir els següents criteris:

  • Disposar d’un mínim de 25 socis reals, demostrable documentalment, que formin part activa de l’entitat (2014).
  • Destinar íntegrament els beneficis obtinguts amb aquesta activitat a la realització de projectes i/o accions al municipi.

Si el número d’entitats sol·licitants supera el número de llicències de barraques, l’adjudicació d’aquestes, es farà mitjançant sorteig públic el dia 16 de juliol a les 18h al casal de joves.

Per a més informació sobre la sol·licitud de la barraca, podeu consultar les bases reguladores, així com descarregar-vos la instància  a www.tordera.cat i presentar-la degudament complimentada, a l’OAC de l’Ajuntament.

ÚLTIMES NOTÍCIES