IniciNoticiesCulturaAvui es presenta el llibre “El cor de les llavors”, de la...

Avui es presenta el llibre “El cor de les llavors”, de la metgessa Maria Lluïsa Latorre

llibre lluisa latorreLa Biblioteca de Tordera acull, aquest vespre, la presentació del llibre “El cor de les llavors”, de Maria Lluïsa Latorre. Sota el subtítol Per un planeta lliure de transgènics, a través d’una història de ficció, l’autora proposa una visió crítica dels organismes modificats genèticament. La novel·la parla de les repercussions que poden tenir els transgènics en els diversos àmbits de la societat. Ella mateixa ens avança l’argument de l’obra, que diu que l’ha posat al servei del tema per poder-lo explicar de manera més entretinguda.

latorre llibre 1

Maria Lluïsa Latorre explica que per escriure el llibre va haver d’informar-se molt sobre l’àmbit de l’agricultura, i que es dirigeix a tots els públics.

latorre llibre 2

Latorre ha dedicat el llibre al seu marit, en Xavier. Per escriure’l, va tenir tres motivacions: la passió per la natura que li ha transmès el seu marit, la salut i el descobriment de l’agricultura ecològica, que diu que pot beneficiar tothom.

latorre llibre 3

Maria Lluïsa Latorre espera que la gent de Tordera assisteixi a la presentació del seu últim llibre.

latorre llibre 4

Recordem que la presentació de “El cor de les llavors” és avui, a les 8 del vespre, a la Biblioteca de Tordera. Al final hi haurà un piscolabis per a tots els assistents.

ÚLTIMES NOTÍCIES