IniciNoticiesEsportsÉxit de participació en les activitats previstes pel CEM Tordera per aquest...

Éxit de participació en les activitats previstes pel CEM Tordera per aquest cap de setmana excepte a la competicó de natació que es va haver de suspendre

cem paddle surfAquest cap de setmana el Centre Esportiu Municipal ha realitzat diversos actes oberts amb bona participació, excepte a la cursa de natació preparada pel dissabte 20 que no va reunir quòrum suficient.

Pel que fa al a resta d’activitats, el divendres van obrir el cap de setmana amb un entrenament de “pitch workout” a la platja de Malgrat de Mar. La directora del CEM, Rosa Gallardo, ens explica en que va consistir l’activitat.

Gallardo activitats cap de setmana 1

Tot i que aquesta activitat a l’aire lliure no va ser l’única, també van realitzar un entrenament de “paddle surf” una modalitat que esta de moda i que consisteix en lliscar per l’aigua dempeus sobre una taula de surf, mentre t’impulses amb un rem. Rosa Gallardo ens parla sobre l’activitat.

Gallardo activitats cap de setmana 2

Gallardo també ha explicat que el CEM prepara una màster oberta per el proper 4 de juliol de cicling i body combat, dues modalitats que gaudeixen de força practicants. Ens ho explica al detall, la directa del CEM.

Gallardo proxima activitat 1

L’activitat serà gratuïta i oberta a tothom. Per participar-hi o consultar més informació, a les instal·lacions del CEM o al telèfon 937642676.

ÚLTIMES NOTÍCIES