El torderenc Narcís Barrera deixa la Unió Esportiva Figueres i torna al Palamós Club de Futbol.


narcis barrera palamosEl Torderenc Narcís barrera, desprès de 1276 minuts jugats, en 25 convocatòries i 13 partits com a titular a la tercera divisió aquesta temporada amb la Unió, torna al Palamós.

Barrera de 26 anys ha estat dues temporades a la Unió esportiva Figueres, tanca així el seu pas per aquest equip de tercera divisió on les lesions l’han castigat aquest curs i no l’han deixat tenir massa continuïtat. El torderenc que no abandona la categoria, aterra a Palamós on va militar fins al 2012 d’on va ser acomiadat, posteriorment va fitxar pel Peralada de 1a catalana però va retornar a la 3a divisió al gener del 2013 on va iniciar la seva etapa a la Unió Esportiva Figueres fins a dia d’avui on es confirma la seva marxa del club.