IniciNoticiesCulturaEls veïns de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí celebren aquest...

Els veïns de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí celebren aquest cap de setmana les seves festes

03233L’associació de veïns de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí ja ho té tot apunt per començar aquest divendres les festes de Sant Joan 2015, que s’allargaran fins el proper dimecres, 24 de juny. Aquest divendres, 19 de juny, a les 10 del vespre es farà el correfoc a càrrec del diables, amb un nou recorregut més participatiu, i després la nit jove amb el grup torderenc Free Kiss.

Les activitats de dissabte, 20 de juny, començaran al matí amb un concurs infantil de dibuix i, com a novetat, hi haurà un concurs d’elaboració casolana de postres, que es tastaran al sopar popular del mateix dia. A la tarda, a partir de dos quarts de vuit hi haurà una audició de sardanes amb la cobla Palafolls, després tindrà lloc el sopar popular i, a dos quarts d’onze, el concert de l’orquestra Maracaibo. Diumenge, la festa continuarà al matí amb el torneig de bitlles catalanes i els jocs infantils i a la tarda es representarà l’obra de teatre “El misterios cas del senyor Florenci”, a càrrec de l’ACR Pere Cot. A la nit, hi haurà un concert en directe del trompetista Toni Balan, que visita per primera vegada Tordera.

Les activitats continuaran la setmana vinent. L’associació de veïns recorda que les festes se celebraran a la pista poliesportiva al costat del local social.

ÚLTIMES NOTÍCIES