IniciNoticiesEducacióEl jove torderenc Pau Claverol aconsegueix la segona posició en la primera...

El jove torderenc Pau Claverol aconsegueix la segona posició en la primera fase de la IIa. Olimpíada d’Economia de la Universitat de Girona.

olimpiada economiaL’estudiant de segon de batxillerat de l’Institut Lluís Companys de Tordera, Pau Claverol, ha aconseguit la segona posició en la primera fase de la IIa. Olimpíada d’Economia, que va tenir lloc a la Universitat de Girona i que s’organitza amb l’objectiu de promoure l’interès per aquesta disciplina entre els joves preuniversitaris. Hi van participar prop d’un centenar de nois i noies. Ara, juntament amb el guanyador i el tercer classificat, el jove torderenc participarà a la fase estatal, que enguany se celebrarà a Màlaga els dies 24, 25 i 26 de juny. Tots tres hi van en representació de la universitat gironina. Pau Claverol explica com sorgeix la possibilitat de participar en aquesta Olimpíada.

pau claverol 1

A la Olimpíada, els estudiants van posar a prova els seus coneixements d’Economia, responent a una bateria de 50 preguntes d’opció múltiple referides al programa de continguts coincidents amb el temari de la selectivitat. Pau Claverol ens parla de les qüestions que va haver de resoldre i de la dificultat de la prova.

pau claverol 2

És la primera vegada que en Pau participa en una Olimpíada d’aquest tipus. Avui, la Universitat de Girona li farà entrega del premi com a segon classificat, juntament amb els altres dos companys. Mentrestant, ell ja s’està preparant per a la fase estatal que tindrà lloc a Màlaga. Escoltem-lo.

pau claverol 3

Pau Claverol ha acabat aquest any el batxillerat econòmic i el curs que ve vol estudiar un doble grau d’Economia i ADE a la UdG. Diu que la selectivitat li ha anat força bé i creu que assolirà amb facilitat la nota que necessita per entrar a la carrera.

ÚLTIMES NOTÍCIES