IniciNoticiesComerçTORDERA CONVERTIRÀ EL CASC ANTIC EN ZONA PER A VIANANTS PER POTENCIAR...

TORDERA CONVERTIRÀ EL CASC ANTIC EN ZONA PER A VIANANTS PER POTENCIAR EL COMERÇ LOCAL.

L’Ajuntament de Tordera restringirà el trànsit de vehicles pel casc antic en horari comercial, convertint el centre del poble en una zona totalment destinada als vianants. Actualment els carrers del casc antic ja són de prioritat invertida, però prohibint-hi l’entrada de cotxes es vol rellançar el comerç local i fer de la zona comercial un espai més “agradable”, segons ha comentat el regidor de Promoció de la Vila, Bernat Costas. Aquesta modificació, que es farà efectiva a finals del 2009 quan acabin les obres d’urbanització de l’aparcament del sector centre, és una de les principals prioritats del conveni de col·laboració que van signar ahir l’Ajuntament i l’associació de comerciants Tordera Centre. El regidor de promoció de la vila, Bernat Costas explica els principals objectius del conveni.

El president de l’associació de comerciants de Tordera Centre, Josep Borrell assegurava que el conveni permetrà una millor coordinació amb l’ajuntament.

L’acte de signatura de conveni, va finalitzar amb una conferència titulada “L’estat del comerç a Catalunya” a càrrec del secretari de comerç i turisme de la generalitat, Emili Valdero. El conferenciant va llençar un missatge d’optimisme als assistents.

El govern municipal preveu que abans de finalitzar l’any puguin començar les obres d’urbanització del pàrquing del centre, pas previ a la posada en marxa de la zona de vianants del nucli antic.

ÚLTIMES NOTÍCIES