IniciNoticiesEsportsEl Club Esportiu Tordera prepara una caminada de llarg recorregut per les...

El Club Esportiu Tordera prepara una caminada de llarg recorregut per les ermites de tordera, per a aquest proper cap de setmana

ruta ermites cetAquest proper diumenge 14 de juny, el Club Esportiu Tordera organitza una ruta per les ermites de Tordera. Serà una caminada de 20km, aproximadament, considerada com a llarg recorregut, però oberta a tothom que tingui ganes de passar una bona estona. Els participants sortiran a les 8:00h del matí des de la pista de Sant Andreu, seguiran per l’ermita de Sant Vicenç, Fogars de la Selva, Sant Ponç, Sant Tou i l’arribaran, un altre cop, al barri de Sant Andreu, cap a l’hora de dinar.

És una activitat gratuïta, no cal inscripció prèvia, però des de l’organització es prega puntualitat. No és una activitat competitiva; la ruta es farà en grup, tots junts, amb pas lleuger. Cada participant ha de portar el material, l’alimentació i la beguda que cregui convenient. Des del CET es recomana portar roba i calçat còmodes, fruits secs, fruita, esmorzar, crema solar, gorra i el mòbil carregat.

ÚLTIMES NOTÍCIES