IniciNoticiesSocietatLA REGIDORIA DE FESTES FINALITZA AVUI EL PERÍODE PER ADQUIRIR LES LLOTGES...

LA REGIDORIA DE FESTES FINALITZA AVUI EL PERÍODE PER ADQUIRIR LES LLOTGES DE LA FESTA MAJOR A LA PISTA L’ AMISTAT.

La regidoria de festes i la comissió de festes recorda que avui finalitza el període per adquirir les llotges de la Festa Major a la pista l´Amistat.
Els interessats s´han de dirigir a les oficines de l´Ajuntament, situades a la plaça de la Concordia, fins a la 1 del migdia. Les llotges tenen un preu de 60€ i el sorteig es farà el 13 d´agost a les 8 del vespre al local Emili Vendrell.

Els concerts i els balls de la Festa Major es faran a la pista de l´Amistat i seran a càrrec de les orquestres Selvatana, Marina i Gironina. Durant els balls dels dies 24 i 25 d´agost no es farà mitra part, però sí el dia 26 per proclamar la nova pubilla i hereu de Tordera 2007.

D´altra banda, fins al 17 d´agost es podran comprar els tiquets per assistir al sopar popular, que tindrà lloc el dia 27 d´agost. Com en els darrers anys, els tiquets seran numerats i s’assignaran els llocs al moment d´adquirir-los. Els tiquets tenen un preu de 12 euros i per comprar-los cal adreçar-se a les oficines de la plaça de la Concòrdia de les 11 a les 1 del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES