IniciNoticiesPolíticaL’ajuntament de Tordera tanca avui el mandat amb l’últim ple i acomiadarà...

L’ajuntament de Tordera tanca avui el mandat amb l’últim ple i acomiadarà del seu càrrec els regidors Jordi Camó, Maria Àngels Cayró, Rosa Salarichs, Carles Aulet, Eliana Romera, Josep Romaguera, Montserrat de Diego, Salvador Domínguez i Jessica Asensio.

03524L’ajuntament de Tordera compleix avui un pur tràmit burocràtic. Es tracta de celebrar l’últim ple del mandat que servirà per aprovar l’acte de la sessió anterior i l’aprovació dels models de declaració dels membres electes a presentar en el registre d’interessos de l’ajuntament. Amb això es podrà tancar la carpeta del mandat i iniciar-ne un de nou. Hi ha diversos regidors que avui deixaran la taula de sessions de l’ajuntament. És el cas de l’actual regidor de Promoció econòmica, Ocupació i serveis socials, Jordi Camó; La regidora d’ensenyament i festes, Maria Àngels Cayró; La regidora de Territori, Rosa Salarichs; el regidor de medi ambient, obres i mercat, Carles Aulet i la regidora de joventut, sanitat i participació ciutadana, Eliana Romera.

També deixen l’ajuntament els regidors del PSC, Josep Romaguera, Montserrat de Diego i Salvador Domínguez. I també abandona el consistori la regidora del PP, Jessica Asensio.

El darrer ple del mandat començarà avui a tres quarts de 8 de la tarda i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES