IniciNoticiesComerçEL SECRETARI GENERAL ADJUNT DE CDC, FELIP PUIG VISITA TORDERA PER DONAR...

EL SECRETARI GENERAL ADJUNT DE CDC, FELIP PUIG VISITA TORDERA PER DONAR SUPORT ALS REPRESENTANTS DEL TEIXIT COMERCIAL LOCAL DAVANT L’ACTUAL CONJUNTURA ECONÒMICA.

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig ha visitat aquest matí Tordera. El dirigent nacionalista s’ha trobat amb representants del teixit econòmic local amb l’objectiu de copsar les inquietuds d’aquest sectors davant l’actual conjuntura econòmica. En una trobada amb mitjans de comunicació, Felip Puig ha augurat una etapa econòmica difícil on els polítics han de donar respostes als ciutadans. Felip Puig explicava les principals preocupacions que li han traslladats els empresaris torderencs.

Puig ha culpat a l’actual govern de la generalitat de reaccionar tard amb la problemàtica de Fibracolor, que ha deixat al càrrec 280 treballadors.

Felip Puig ha aprofitat la seva visita a Tordera per reunir-se amb un grup de joves emprenedors del municipi, entre 25 i 35 anys i visitar les instal·lacions de l’empresa Torho, especialitzada en materials de construcció. El secretari general adjunt de CDC, continuava la seva visita per la comarca desplaçant-se a Premia de dalt, Cabrera de Mar i Vilassar de mar.

ÚLTIMES NOTÍCIES