IniciNoticiesMedi ambientUNA TRENTENA DE PERSONES VISITEN EL ROCATELL AMB LA SORTIDA ORGANITZADA PER...

UNA TRENTENA DE PERSONES VISITEN EL ROCATELL AMB LA SORTIDA ORGANITZADA PER L’ÀREA DE MEDI AMBIENT.

Prop de 30 persones es van reunir diumenge a Tordera per a descobrir les vistes que es contemplen des del cim del Rocatell, durant una visita guiada que va oferir l’Àrea de Medi Ambient. Amb el guiatge del biòleg Pere Alzina, el grup de caminaires va descobrir i conèixer els aprofitaments tradicionals dels boscos locals, així com les característiques i la presència a l’entorn del clima mediterrani.

Des de dalt el Rocatell s’identifiquen el punts geogràfics de les serralades Prelitoral i Litoral, així com les unitats vegetals del paisatge identificables: alzinars, pinedes, boscos de ribera i plantacions. Durant la visita també es va poder observar el vol d’un xoriguer, probablement de pas, i una colobra meridional llisa, serp actualment en regressió.

La propera sortida guiada s’ha programat per al 23 de novembre i es coneixerà el braç esquerre de la Tordera, amb un recorregut aproximat de 2 km. Les visites són gratuïtes i estan organitzades per la Regidoria de Medi Ambient i la Diputació de Barcelona a través de la seva Xarxa de Parcs Natuals.

ÚLTIMES NOTÍCIES