IniciNoticiesCulturaLA GIRA DE TIRANT LO BLANC, DE LA ITNC JOVE COMPANYIA, ARRIBA...

LA GIRA DE TIRANT LO BLANC, DE LA ITNC JOVE COMPANYIA, ARRIBA DIUMENGE AL TEATRE CLAVÉ DE TORDERA.

L’agrupació Teatres en Xarxa acostaran el Tirant lo Blanc de la ITNC Jove Companyia a cinc teatres municipals de la província de Barcelona, entre ells, el Teatre Clavé de Tordera. Serà aquest diumenge, després del l’estada de Tirant lo Blanc a la Salla Tallers del Teatre Nacional de Catalunya (TNC). La gira per cinc dels equipaments de Teatres en Xarxa s’iniciarà al Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès i seguirà pel Teatre Clavé de Tordera, el Teatres Despí de Sant Joan Despí, el Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca i Can Massallera de Sant Boi de Llobregat. A Tordera, la versió teatral del text de Joanot Martorell amb dramatúrgia de Roger Cònsul i Pere Planella arribarà aquest diumenge 19 d’abril a les 7 de la tarda al Teatre Clavé.

Interpretat per la ITNC Jove Companyia, Tirant lo Blanc és la segona edició d’una iniciativa que permet rellegir, redescobrir i exhibir el patrimoni cultural català i alhora formar els graduats de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre. Es tracta d’un projecte amb una clara vessant pedagògica que compta amb una primera de formació i preparació d’un muntatge teatral i una segona de representació d’aquest muntatge, en aquest cas, Tirant lo Blanc.

Pere Planella, director de l’ obra, ha explicat que han fet un Tirant en el qual intenten que els espectadors joves d’avui gaudeixin amb un text molt divertit ple d’aventures.

planella 1

Pere Planella diu que aquest és un “Tirant lo Blanc” molt humà.

planella 2

Les entrades per Tirant lo Blanc al Teatre Clavé tenen un preu de 14 euros anticipades i de 16 euros a taquilla i es poden adquirir al web www.teatreclave.cat o bé al teatre de dilluns a divendres de 10 a 1 i de 5 a 8 de la tarda. Aquest és el primer projecte conjunt de Teatres en Xarxa, sorgit després de més d’un any de treball d’aquesta agrupació d’equipaments teatrals municipals.

ÚLTIMES NOTÍCIES