AQUEST DISSABTE, TORDERA SERÀ L’ESCENARI DE LA PRIMERA EDICIÓ DE LA TRAIL “LES BRUIXES” ORGANITZADA PEL CLUB ESPORTIU TORDERA


trail bruixesLa Plaça de l’Església, alguns carrers del nucli antic, l’ermita de Sant Andreu, la serralada de Miralles, la Plaça de les Bruixes, el veïnat de Vallmanya, l’Erola i el veïnat de Sant Tou són alguns dels indrets per on passarà la Trail de 30km i la marxa de 13km que des del Club Esportiu Tordera han preparat per a aquest proper cap de setmana. La condició especial de la prova és que és nocturna i per tant tots els participants hauran de portar un frontal i un telèfon mòbil com a normativa obligatòria. Albert Prats, membre del CET, ens en donava més detalls.

Prats bruixes 1

Demà divendres 17 d’abril es tancaran les inscripcions en línia. Les inscripcions presencials es podran fer durant la mateixa tarda de dissabte de 17:00h a 19:00h des del punt de sortida. Durant el recorregut hi haurà diferents punts d’avituallament i sistema de cronometratge. La sortida de la Trail dels 30km serà a les 20:00h del vespre mentre que la marxa dels 13km serà a les 20:15h. Per a més informació, detalls i recorreguts podeu consultar la pàgina web del club www.clubesportiutordera.cat

Demà dins del programa del Show dels Esports, l’Albert Prats resoldrà tots els dubtes en els possibles participants que hi puguin participar, fent la prèvia a menys de 24 hores.