IniciNoticiesRegidoriesEL CASAL DE JOVES DE TORDERA ESTRENA LA PROGRAMACIÓ DE PRIMAVERA, PROTAGONITZADA...

EL CASAL DE JOVES DE TORDERA ESTRENA LA PROGRAMACIÓ DE PRIMAVERA, PROTAGONITZADA PER TALLERS, CURSOS I ALTRES ACTIVITATS LÚDIQUES.

prog primavera casal jovesLa Regidoria de Joventut i el Casal de Joves de Tordera han estrenat, aquest mes d’abril, la programació de primavera. Durant aquest trimestre es mantenen els tallers setmanals d’orientació laboral, activitats de salut, ioga i tai-chi-kun, a més d’incorporar un nou taller sobre Bollywood i unes jornades de geocaching. Pel que fa a les activitats setmanals, es mantenen les converses en anglès el dilluns, el taller de cant i la tarda de cinema el dimarts, dimecres fan manualitats i ball, el dijous és el dia dels tornejos i, per últim, el taller de cuina els divendres.

Pel que fa a cursos, ja ha començat el Curs de Monitor de Lleure i, vist la bona acollida del Curs de Seguretat Alimentària (que es fa avui), amb la voluntat de donar sortida a la gran demanda d’interessats en participar-hi, la regidoria de joventut i el Casal de Joves han programat una nova sessió per al dia 28 d’abril. El curs està subvencionat per l’Ajuntament i pel Consell Comarcal i té un cost de 25 euros. La dinamitzadora juvenil, Merche Álvarez, explica quin és el perfil de les persones que demanen fer aquest curs.

casal de joves 1

La sessió permetrà als assistents conèixer i fomentar el compliment de les normes d’higiene alimentària en el treball habitual dels manipuladors d’aliments, prevenir les malalties de transmissió alimentària, implementar sistemes d’autocontrol basats en l’anàlisi de perills i punts crítics de control.

Recordem que la segona sessió d’aquest curs tindrà lloc el dia 28 d’abril, de 9:00h a 14:30h al mateix casal de Joves i s’adreça a majors de 16 anys. Les places són limitades i les inscripcions encara es poden fer al mateix casal.

L’últim curs de la programació de primavera serà els dies 6, 13 i 20 de juny al Casal de Joves i estarà relacionat amb el creixement personal i el benestar emocional.

Per altra banda, de cara a l’estiu, el Casal de Joves està preparant un casal en llegua anglesa. Ens en dóna més detalls, la Merche Álvarez.

casal de joves 2

Per últim, recordar que durant tot l’any, el casal posa a disposició dels joves bucs d’assaig per a músics locals, connexió gratuïta a Internet i assessorament personalitzat en temes d’interès juvenil, a més d’una borsa d’habitatge jove. Escoltem Merche Álvarez.

casal de joves 3

Per inscripcions o consultes podeu contactar amb el Casal de Joves, al carrer Pujades, 9, al telèfon 93 7645885 o a l’adreça de correu electrònic casaldejoves@tordera.cat. També pots trobar-lo al perfil de Facebook “Casal de Joves Tordera”.

ÚLTIMES NOTÍCIES