IniciNoticiesSalutES POSA EN MARXA LA SETMANA DE LA SALUT A TORDERA.

ES POSA EN MARXA LA SETMANA DE LA SALUT A TORDERA.

setmana_de_la_salut.jpg.300x471L’Ajuntament, a través de les regidories de Sanitat, Participació Ciutadana i el programa Intermunicipal de Drogodependències, organitzen la Setmana de la Salut a Tordera, un cicle d’activitats adreçades a tots els públics que tenen per objectiu promoure l’adquisició d’hàbits saludables, conèixer recomanacions preventives de salut a través de diferents activitats lúdiques i tractar la salut com a concepte transversal de benestar físic, emocional i social. Ho explica la regidora de sanitat, Eliana Romera.

setmana salut 1

Per fer-ho possible, més d’una vintena d’entitats, institucions i col·lectius han organitzat iniciatives que tindran lloc entre els dies 20 de març i 14 d’abril. Avui s’han organitzat tallers informatius i específics “Definim Salut” als patis dels centres escolars que cursen Secundària (Institut Lluís Companys, Escola Brianxa i Escola Vedruna). A la tarda, a les 18:00h, hi haurà la xerrada “Enganxa’t a l’esport”, a càrrec de Lluís Carreras, exjugador del FC Barcelona. La conferència, que es farà a la biblioteca, s’adreça especialment als nens i nenes d’entre 10 i 12 anys que formen part d’algun club esportiu del municipi. L’acte, organitzat per la Fundació Barça Jugadors, vol promoure entre els més joves els valors del joc en equip, la competitivitat i l’esport en sí com a font de salut i benestar. Eliana Romera valora positivament la col·laboració amb el programa intermunicipal de drogodependències, en la conscienciació entre els joves.

setmana salut 2

A partir d’avui i fins al final del cicle de la Setmana de la Salut es podrà visitar a la Biblioteca la mostra de dibuixos sobre la “Piràmide dels aliments”, realitzats pels alumnes de 4t de Primària de les escoles de Tordera. Dimecres els estudiants de 4t d’ESO de Brianxa i l’institut participaran a una xerrada/taller sobre RCP (reanimació cardiopulmonar bàsica) a càrrec de professionals del CAP. Dijous, a les 19:30h a la biblioteca, es farà un taller de Risoteràpia. Per a un bon funcionament del taller caldrà inscripció prèvia a la biblioteca. Les activitats continuaran durant la Fira Mercat del Ram i durant la següent setmana.

ÚLTIMES NOTÍCIES