IniciNoticiesPolíticaL’AJUNTAMENT APROVA LA MODIFICACIÓ DELS TERRENYS DE LA MULLERA, PER TAL DE...

L’AJUNTAMENT APROVA LA MODIFICACIÓ DELS TERRENYS DE LA MULLERA, PER TAL DE FACILITAR LA INSTAL·LACIÓ DE SUPERFÍCIES COMERCIALS A LA ZONA.

01033L’Ajuntament de Tordera ha aprovat la modificació d’uns terrenys de La Mullera. L’objectiu és facilitar la instal·lació de qualsevol superfície comercial en aquesta zona. La regidora d’urbanisme, Rosa Salarichs, explica què s’ha fet.

modificacio comercial 1

Aquesta modificació permetrà que la profunditat sigui més àmplia i que s’hi puguin instal·lar superfícies que necessiten un mínim de metres quadrats. Escoltem Rosa Salarichs.

modificacio comercial 2

Avui, la major part d’aquests terrenys són d’immobiliàries que pertanyen a bancs, les quals volen desfer-se’n. A l’Ajuntament, per la seva banda, li interessa trobar un operador que s’implanti a la zona i doni feina al poble. Així doncs, en cas que la modificació tiri endavant, Salarichs comenta que es podrien veure moviments aviat.

modificacio comercial 3

Actualment, hi ha diverses empreses interessades en instal·lar-se a Tordera i aquests terrenys de La Mullera són una bona opció. Des d’urbanisme, doncs, es busca avançar quan més aviat millor amb la modificació.

ÚLTIMES NOTÍCIES