IniciNoticiesSocietatEL SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT INSTAL·LARÀ NOUS RADARS DE CONTROL PER TRAMS.

EL SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT INSTAL·LARÀ NOUS RADARS DE CONTROL PER TRAMS.

Radar_de_trànsitEl Servei Català de Trànsit instal·larà el nou sistema de control de velocitat per trams a quatre punts de les carreteres catalanes, considerats especialment perillosos. Es tracta dels trams de Sant Carles de la Ràpita i Amposta a la Nacional 340 i els de Cassà de la Selva i Llagostera a la C-65. Ho ha explicat a La Xarxa de Comunicació Local el director del Servei, Joan Josep Isern.

isern 1

La instal·lació dels sistemes de control, iguals als que ja funcionen al túnel de Viella, on aquest any s’han posat 163 sancions, es farà abans de finals d’any. Isern ha explicat que es treballa per posar-ne en funcionament l’any que ve als trams de la C-58 entre Sabadell i Badia del Vallès, de l’AP-7 entre Ulldecona i l’Aldea i a la Nacional Dos entre Fornells i Girona.

isern 2

Isern ha explicat que la mortalitat a les carreteres ha caigut gairebé un 40% en els primers sis mesos de l’any.

isern 3

A més, ha avançat que abans de finals d’any s’enviaran les primeres cartes als propietaris de vehicles que no hagin passat la Inspecció Tècnica de Vehicles. En aquest sentit, aviat es signarà amb les concessionàries d’autopistes un conveni per instal·lar a les àrees de servei lectors de matrícular per detectar els cotxes que circulin sense la ITV al dia.

ÚLTIMES NOTÍCIES