IniciNoticiesTecnologiaENDESA DESTINA 60.000 EUROS EN RENOVAR TECNOLÒGICAMENT UNA LÍNIA DE MITJA TENSIÓ...

ENDESA DESTINA 60.000 EUROS EN RENOVAR TECNOLÒGICAMENT UNA LÍNIA DE MITJA TENSIÓ QUE ALIMENTA TORDERA

NdP03323 (renovació línia Tordera)Endesa ha invertit 60.000 euros en els treballs de reforma tecnològica d’una línia de mitja tensió a 25 kV que alimenta el municipi de Tordera. L’objectiu és millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als clients que depenen d’aquesta infraestructura.

L’actuació ha consistit en renovar diversos elements de la xarxa aèria entre les Ferreres i Rocarossa. En destaquen el canvi de suports elèctrics i la renovació dels aïlladors de vidre per uns nous de polimèrics. Ho explica el cap de manteniment d’ Endesa al Maresme, Carles Pallà.

inversio endesa 1

A més, també s’han realitzat tasques de neteja de la massa forestal que creix al voltant de les línies per tal d’assegurar l’obertura de corredors i corriols de seguretat a sota i als costats del cablejat de mitja tensió, els quals tenen la funció d’actuar com a tallafocs.

inversio endesa 2

Així, la Companyia pretén evitar incidències en el subministrament elèctric i salvaguardar la xarxa de possibles incendis forestals.

Segons Carles Pallà aquesta inversió aportarà significatius avantatges respecte l’anterior: pes més lleuger i major resistència a les inclemències meteorològiques com la calamarsa, les pedregades i les descàrregues de llamps; o el vandalisme.

inversio endesa 3

Els treballs, que s’engloben en el pla de millora de les infraestructures elèctriques a la comarca del Maresme, comporten un guany en seguretat i, de retruc, un benefici als clients de la Companyia.

ÚLTIMES NOTÍCIES