IniciNoticiesSocietatLA PROLONGACIÓ DE L’AUTOPISTA DEL MARESME FINS A TORDERA COMENÇARÀ A MITJANS...

LA PROLONGACIÓ DE L’AUTOPISTA DEL MARESME FINS A TORDERA COMENÇARÀ A MITJANS DE JULIOL. LES DARRERES EXPROPIACIONS HAN RETARDAT L’INICI DE L’OBRA PREVISTA PEL MAIG.

Les obres de la prolongació de Palafolls a Tordera de l’autopista de la costa del Maresme, la C-32, començaran finalment mitjans de juliol segons confirma l’empresa gestora, Acesa. Tot i que el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat situava l’inici de les obres el passat mes de maig, Acesa concreta que les expropiacions tot just s’han acabat recentment i que l’obra, que va ser adjudicada el passat 30 de maig a Dragados SA, començarà aquest juliol.
Segons Acesa, l’inici de les obres no suposarà afectacions al trànsit perquè els treballs seran bàsicament de preparació. Es començaran a fer obres de fonaments i estructurals a l’alçada del viaducte que travessa el riu Tordera i no es preveu, de moment, cap canvi en la circulació ni desviaments del trànsit. La perllongació té uns quatre quilòmetres de llargada i estarà llesta d’aquí a uns 15 mesos.

ÚLTIMES NOTÍCIES