IniciNoticiesSocietatLA JUSTÍCIA RESOLT A FAVOR DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA EN L’AFER DEL...

LA JUSTÍCIA RESOLT A FAVOR DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA EN L’AFER DEL TRANSPORT ESCOLAR. L’EMPRESA AUTOCARS CALELLA HAVIA PRESENTAT FA CINC ANYS UN RECURS CONTENCIOS CONTRA L’ADJUDICACIÓ DEL SERVEI.

La justícia ha donat la raó a l’ajuntament de Tordera en tot l’afer del transport escolar. El fets es remunten a fa cinc anys, quan l’ajuntament va prescindir del servei de transport escolar que oferia el consell comarcal del Maresme, a través de l’empresa Autocars Calella, per adjudicar el servei a l’empresa Autocars Barrera. Davant aquesta situació, l’empresa Autocars Calella va presentar un recurs contenciós contra l’ajuntament, en entendre que l’administració local no tenia competències per prendre aquella decisió. Cinc anys després, la justícia ha resolt a favor de l’ajuntament, i conclou que l’adjudicació del transport escolar va ser correcte. Així ho explica l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

En aquest sentit, l’ajuntament de Tordera negociarà en els propers dies amb el consell comarcal del Maresme, per que l’administració comarcal doni la part del cost que correspongui a cada alumne.

ÚLTIMES NOTÍCIES