IniciNoticiesSocietatLA SEGONA FASE DE L’EXPEDIENT DE REGULACIÓ DE FIBRACOLOR DEIXA SENSE FEINA...

LA SEGONA FASE DE L’EXPEDIENT DE REGULACIÓ DE FIBRACOLOR DEIXA SENSE FEINA UN CENTENAR DE TREBALLADORS DURANT AQUEST MES.

En aquests moments, l’empresa Fibracolor de Tordera està duent a terme la segona fase de l’expedient de regulació, que deixa sense feina un centenar de treballadors. D’aquesta manera, només quedaran en actiu entre 60 i 70 treballadors, que són els que, en principi, arribaran fins el 31 de juliol, dia previst perquè Fibracolor tanqui definitivament les portes. Des de fa uns dies, a més, s’especulava que una cinquantena de treballadors podien quedar-se a l’empresa. En declaracions a Ràdio Tordera, el responsable de Comissions Obreres en aquest afer laboral, Francisco Agüera, ha aclarit el supòsit. Escoltem-lo.

Agüera també ha parlat de la recol·locació de tots aquells treballadors que en el seu moment ja van deixar el seu lloc de treball.

Fins ara ja han deixat el seu lloc de treball uns 110 treballadors, després que a principis d’any, l’empresa confirmés el tancament de la factoria prevista, recordem, pel 31 de juliol d’aquest any

ÚLTIMES NOTÍCIES