IniciNoticiesPolíticaL’AJUNTAMENT ENGEGA UNA CAMPANYA PER FOMERTAR EL COMPOSTATGE ENTRE ELS VEÏNS DE...

L’AJUNTAMENT ENGEGA UNA CAMPANYA PER FOMERTAR EL COMPOSTATGE ENTRE ELS VEÏNS DE TORDERA I URBANITZACIONS. EL REGIDOR DE MEDI AMBIENT, OBRES I SERVEIS CARLES AULET ÉS AVUI EL CONVIDAT A L’ENTREVISTA AMB ELS POLÍTICS DE CADA DIMECRES.

El regidor de medi ambient, obres i serveis, Carles Aulet és avui el convidat a l’entrevista amb els polítics de cada dimecres. Des del 2002 s’està duent a terme la recollida de les restes orgàniques al nucli urbà de Tordera i enguany, l’Ajuntament inicia la recollida dels residus orgànics a les urbanitzacions del Mas Móra, Sant Daniel i Terra Brava. El regidor convergent convida als ciutadans de les urbanitzacions i també del nucli a fer compostatge.

En l’entrevista dels serveis informatius de Ràdio Tordera, Carles Aulet parla sobre l’estudi de la fauna vertebrada a Tordera, dels espais naturals, de la revegetació a la Tordera, entre d’altres temes de l’actualitat de les seves àrees. L’entrevista amb el regidor de medi ambient, obres i serveis, Carles Aulet la podreu escoltar íntegrament després de l’informatiu de les 10 i 7 tarda o diumenge després de l’informatiu de la 1 del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES