IniciNoticiesEsportsCALENDARI DEL CAP DE SETMANA ESPORTIU

CALENDARI DEL CAP DE SETMANA ESPORTIU

Aquest cap de setmana el CF Tordera “A” es juga la primera posició i moltes possiblilitats per assolir l’ascens contra el CF Salt, primer classificat, i del qual només els separen 2 punts. El partit serà diumenge a les cinc de la tarda. El Club Futbol Tordera fa una crida a tots els aficionats al futbol perque vagin a animar l’equip local en aquest partit tant important, es poden passar a recollir invitacions per al partit tant per la oficina del club, com per Ràdio Tordera i altres comerços del poble. Pel que fa al Tordera “B” visitarà el proper dissabte a dos quarts de sis el camp de l’Atlètic Silenc.

Al bàsquet, les noies jugaran a Celrà el diumenge a dos quarts d’una del migdia.

Aquesta setmana tindrem hoquei per partida doble, i es que el divendres 16 el Tordera juga a dos quarts de vuit del vespre contra el Liceo B, i el dissabte dia 17 jugaran a la pista del Patin Coruña a les vuit del vespre.

Ja al vòlei, tots dos partits es juguen dissabte. el primer equip masculí ho farà a les quatre de la tarda a Manresa, pel que fa al vòlei femení, no disposem de l’horari d’aquest partit.

ÚLTIMES NOTÍCIES