IniciNoticiesEntitatsL’ENTITAT MOTO CLUB TORDERA ORGANITZA AQUEST DIVENDRES, SOTA EL TÍTOL “L’OFF ROAD...

L’ENTITAT MOTO CLUB TORDERA ORGANITZA AQUEST DIVENDRES, SOTA EL TÍTOL “L’OFF ROAD A TORDERA”, UNA XERRADA COL·LOQUI SOBRE L’ACCÉS MOTORITZAT AL MEDI NATURAL.

L’entitat Moto Club Tordera organitza per divendres vinent una xerrada col·loqui sobre l’accés motoritzat al medi natural a càrrec de Jaume Mimó, president de l’Associació Cultural Catalana d’Accés al Medi Natural (ACCAMN). Sota el títol “l’Off Road a Tordera”, l’entitat pretén donar a conèixer les activitats d’aquesta associació i la seva actuació davant les institucions publiques. Des de Moto Club Tordera, a més, es vol recordar la problemàtica actual del motor en el medi ambient i el comportament que han de tenir els usuaris, així com els diferents punts de la llei que s’han de complir. El secretari de l’entitat, Santi Mallol, recorda aspectes importants que s’han de tenir en compte a l’hora d’anar per l’espai natural amb vehicles de motor.

Mallol també ha explicat com va sorgir la idea de fer aquesta xerrada i ha convidat tothom a assistir-hi.

La xerrada col·loqui organitzada per Moto Club Tordera tindrà lloc el proper divendres 16 de Maig, a les 21:00 del vespre, a la Biblioteca de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES