IniciNoticiesEsportsELS DOS EQUIPS DEL CV TORDERA SUMEN UNA NOVA DERROTA EL PASSAT...

ELS DOS EQUIPS DEL CV TORDERA SUMEN UNA NOVA DERROTA EL PASSAT CAP DE SETMANA.

El CV Tordera sènior masculí va perdre davant del Vall d’Hebron per 3 a 1. Partit on es van jugar quatre dels cinc sets i on el Tordera només va guanyar el primer; amb uns resultats de 22-25 el primer, 26-24 el segon set, 25-21 el tercer i 25-21 el quart set. Així doncs, el proper partit serà a Cassà el Dissabte a dos quarts de vuit del vespre.

El CV Tordera femení també va perdre a casa contra les visitants, les del Handbol Bordils B, va ser un partit bastant disputat, donat que les locals van guanyar dos dels cinc sets jugats; els resultats van ser de 9-25, 20-25, 26-24, 25-22 i 10-15. El proper divendres dia 18 d’abril jugaran al pavelló del Caldes.