IniciNoticiesSocietatEL CONSELLER D’INTERIOR, JOAN SAURA INAUGURARÀ EL PROPER DIVENDRES EL NOU PARC...

EL CONSELLER D’INTERIOR, JOAN SAURA INAUGURARÀ EL PROPER DIVENDRES EL NOU PARC DE BOMBERS VOLUNTARIS DE TORDERA.

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, inauguraran aquest divendres, a les 5 de la tarda, el nou parc de bombers voluntaris de Tordera.
L’equipament, situat als terrenys municipals del carrer Pujades, es va començar a construir al novembre de 2006. Compta amb un edifici bàsic de dues plantes. A la planta baixa s’hi troben les cotxeres, amb capacitat per a quatre caminons, un espai per als vestidors, el control central i una aula de formació. A la primera planta s’hi troba l’espai de convivència dels voluntaris, un gimnàs i una sala de lleure. L’exterior de l’edifici compta amb una àmplia zona d’aparcament i una pista esportiva i d’entrenament. La regidora de seguretat, Silvia Català explica com és el nou parc de bombers.

El cos de bombers voluntaris a Tordera es va fundar a mitjans dels anys 80. Actualment, l’entitat està formada per 27 persones. La destacada trajectòria del cos de bombers dins el teixit associatiu local ha estat avalada per la seves importants intervencions en les actuacions de seguretat i emergències que s’han produit tant al municipi com a les rodalies durant els últims 20 anys. Silvia Català assegura que el nou equipament oferirà una millor comoditat als bombers, i ajudarà a treballar en la prevenció d’incendis forestals, de cara l’estiu.

La inauguració del nou Parc de Bombers Voluntaris de Tordera tindrà lloc divendres, 11 d’abril, a les 5 de la tarda, al carrer Pujades núm.11. Dissabte, dia 12, de 10 matí a dos quarts de 8 del vespre, tindrà lloc una jornada de portes obertes del nou equipament.

ÚLTIMES NOTÍCIES