IniciNoticiesCulturaELS ALUMNES DE 4rt D’ESO DE L’ESCOLA BRIANXA REPRESENTARAN AQUEST DISSABTE UNA...

ELS ALUMNES DE 4rt D’ESO DE L’ESCOLA BRIANXA REPRESENTARAN AQUEST DISSABTE UNA OBRA DE TEATRE ESCRITA PER JOAQUIM HARO I BASADA EN EL LLIBRE “TORDERA, ARRELS D’UN POBLE” DE SALVADOR VENDRELL.

Els alumnes de 4rt d’ESO de l’escola Brianxa faran el proper dissabte dia 12 d’abril una obra de teatre anomenada “Lletra Sobre Lletra” escrita per un professor de l’escola, en Quim Haro. Es faran dues sessions: a les 5 de la tarda i a les 9 del vespre al Teatre Clavé. El preu de l’entrada serà de 5€. Quim Haro explica d’on sorgeix l’iniciativa, juntament amb els alumnes, de fer l’obra de teatre.

“Lletra sobre lletra” és una obra que parla dels costums i tradicions de la vila a partir d’una història d’amor entre dos joves. Quim Haro ha escrit l’obra basant-se en el llibre “Tordera, arrels d’un poble” de Salvador Vendrell i el seu marc històric és el 1930.

El preu de l’entrada es de 5 euros, diners que es destinaran per les activitats de comiat d’aquest grup a l’escola. Recordem que les funcions seran dissabte, 12 d’abril a les 5 de la tarda i 9 del vespre al teatre clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES