IniciNoticiesEsportsCALENDARI DE LA PROPERA JORNADA DE L’HOQUEI A TORDERA

CALENDARI DE LA PROPERA JORNADA DE L’HOQUEI A TORDERA

Comencem per la Escola, els més petits jugaran al camp del SHUM Maçanet el diumenge a les onze del matí.

Als benjamins, el primer equip juga a casa el dissabte a tres quarts de sis de la tarda contra el Sant Josep Badalona, el benjamí B ho farà també el dissabte però a Sitges a les onze del matí.

Als alevins, el primer equip jugarà contra el SHUM Maçanet fora de casa el diumenge a dos quarts de sis de la tarda; els de l’Aleví B jugaran un amistós a casa contra el CP Congres Infantil el dissabte a dos quarts de quatre de la tarda.

Els del infantil descansaran.

Als juvenils, el primer equip jugarà per patida doble, el divendres jugarà a casa contra el Cerdanyola el partit que s’ hauria d’haver jugat fa tres setmanes, serà a casa a dos quarts de deu del vespre; el partit de la setmana també es jugarà a Tordera i serà contra el G.E.I.E.G. B el dissabte a dos quarts de cinc de la tarda. El juvenil B jugarà a casa també el dissabte a tres quarts de set del vespre. El tercer equip dels juvenils, es disputarà un partit a Tona el dissabte a dos quarts de cinc de la tarda.

Els del junior, juguen a casa contra el G.E.I.E.G A el diumenge a les quatre de la tarda.

I ja a les primeres posicions, al segona catalana els visiten els del CP Taradell el diumenge a dos quarts de set de la tarda. Els del 1ª catalana juguen a Malgrat el dissabte a dos quarts de nou del vespre. Finalment, els del 1ª nacional juguen al camp del Enrile Pas Alcoy a les dotze del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES