IniciNoticiesEsportsNOVA DERROTA DEL CV TORDERA FORA DE CASA, AQUEST COP AL PAVELLÓ...

NOVA DERROTA DEL CV TORDERA FORA DE CASA, AQUEST COP AL PAVELLÓ DEL MATARÓ, LES DEL SÈNIOR FEMENÍ DEL VÒLEI GUANYEN A L’AMETLLA DEL VALLÈS PER 2-3

El CV Tordera Sènior masculí va perdre de nou fora de casa en un partit on els locals van dominar en tot moment el joc, el resultat dels sets es de 25-40 el primer set, 25-15 el segon i 25-16 el tercer set. Els de Tordera, amb només nou partits dels vint que s’han jugat, jugaran contra el Cassà al pavelló municipal de Tordera. Per raons alienes a la emissora no disposem ni de l’horari ni del dia en que es disputarà aquest partit.

Les noies del CV Tordera van girar la estratègia i van guanyar a casa de les de l’Ametlla del Vallès, un partit discutit fins al final, on les de Tordera van acabar dominant. Els resultats del sets van ser de 10-25, 25-23, 25-18, 23-25 i 10-15 el cinquè set; aquestes marcacions les van dur al 2-3 final. Les torderenques van en una novena posició. Per raons alienes a la emissora tampoc disposem de l’horari ni del dia on es jugarà aquest partit.

ÚLTIMES NOTÍCIES