IniciNoticiesEsportsEL CF TORDERA A GUANYA AL CAMP DE L’ARO PER 1 A...

EL CF TORDERA A GUANYA AL CAMP DE L’ARO PER 1 A 5 GOLS. EL TORDERA B, EN CANVI, PERD CONTRA EL CALDES PER 0-2

Els del primer equip del CF Tordera A van guanyar amb la diferencia de quatre gols degut a l’avantatge guanyat en la primera part, en la segona part l’Aro va aconseguir empatar als visitants, però una bona defensa per part del Tordera i un mal arbitratge els ho va impedir. Aquesta victòria, però no els ha servit per aguantar en la tercera posició en la que estaven, ja que han baixat fins la quarta posició darrere del Guíxols, el St. Antoni i el Salt.

El proper diumenge a les cinc de la tarda jugaran a casa contra els veïns del Blanes B.

El segon equip no va tenir la mateixa sort i no van poder arribar, per culpa del arbitratge també, a la porteria del Caldes, donant a aprofitar així les escasses ocasions de gol als visitants. Aquest resultat de 0-2 no els mou de la seva catorzena posició.

El proper diumenge a les quatre de la tarda, jugaran al camp del Navata.