IniciNoticiesComerçL’AJUNTAMENT PROMOU TALLERS FORMATIUS DE GESTIÓ EMPRESARIAL, COMERCIALITZACIÓ I MÀRKETING.

L’AJUNTAMENT PROMOU TALLERS FORMATIUS DE GESTIÓ EMPRESARIAL, COMERCIALITZACIÓ I MÀRKETING.

La Regidoria de Promoció de la Vila de l’Ajuntament de Tordera organitza dues accions formatives durant el mes de març adreçades especialment als usuaris del Servei d’Empresa i de Creació d’Empresa de l’Ajuntament. Demà tindrà lloc el taller sobre Gestió Empresarial, a càrrec del professional en la matèria Xavier Soldevila. Aquest curs es farà de 18 h a 22 h, a la sala d’actes de la Biblioteca. En aquesta sessió, eminentment pràctica, es tractarà l’establiment del marge brut comercial, l’estimació de despeses, les vendes mínimes necessàries a l’empresa per cobrir les despeses, el compte de resultats i es tractarà també el pla de tresoreria.

D’altra banda, el segon taller serà sobre comercialització i màrketing, a càrrec d’Eulàlia Balanyà, el dia 13 de març, de 18 h a 22 h i també a la biblioteca. En aquest curs es donaran mesures per incrementar les vendes, es tractaran les campanyes de comunicació i es parlarà de diferents sistemes de fixació de preus.
Tots els interessats a participar en qualsevol dels dos tallers pot confirmar la seva assistència per telèfon al 937650414, per correu electrònic a l’adreça empresa@tordera.cat o a través dels formularis que podreu trobar a la pàgina www.tordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES