IniciNoticiesEsportsEL CLUB PATÍ TORDERA SUMA UNA VICTÒRIA MÉS I VENÇ AL CP...

EL CLUB PATÍ TORDERA SUMA UNA VICTÒRIA MÉS I VENÇ AL CP TARADELL PER 4 A 2

El CP Tordera, en categoria de primera nacional, va vèncer als del CP Taradell en un partit molt igualat, fins que es va superar el marcador per 4 a 2. El proper dissabte es juga a la pista del CP Areces Elecinco a les vuit del vespre.

I pel que fa a la resta de categories del CP Tordera, aquests han sigut els resultats de les darreres jornades:

Comencem per la escola, els més petits van guanyar al Malgrat per 2 a 0 en un partit que es jugava a casa; el divendres a tres quarts de sis de la tarda serà moment de jugar contra l’Arenys de Mar A.

Als benjamins, el primer equip va guanyar també contra el Sitges per 4 a 2; el dissabte a dos quarts de quatre de la tarda jugaran al camp del Voltregà B. El segon equip va perdre per 1 a 13 al camp del Riudevitlles, el diumenge a les quatre jugaran a casa contra el Ribes CP.

Als alevins, el primer equip va perdre també contra el Vilassar A per 1 a 2, en canvi, els del segon equip dels alevins van guanyar contra el CP Flix per 3 a 7. El dissabte serà torn de que juguin els dos equips d’aquesta categoria, a dos quarts d’una ho farà el primer equip contra el Cornellà fora de casa i el Aleví B juga al camp del Mollerussa a les sis de la tarda.

Els del infantil van guanyar a Reus per 1 a 9; el diumenge a les cinc de la tarda els visitaran els de l’Sferic Terrassa.

I ja als juvenils, el partit del juvenil A i B va ser suspès, el primer per incompareixença de l’àrbitre, i el segon, per incompareixença de l’equip rival, el Capellades, el dissabte a les set de la tarda, el primer equip jugarà contra el Jonquerenc, i el juvenil B ho farà divendres a dos quarts de deu de la nit ho faran contra el CP Roda. Pel que fa al juvenil C, la setmana passada van guanyar contra el C.E Noia per 4 a 5, aquest cap de setmana descansaran.

El junior, que juga a Arenys de Munt aquest diumenge a un quart d’una, va guanyar la setmana passada contra el H.C. Sant Just per 14 a 1.

A les primeres categories, el 2ª Catalana va empatar contra el Salle Bonanova; el diumenge a dos quarts de set de la tarda jugaran a casa contra el C. Vilassar H. Pel que fa al primera catalana, van perdre la setmana passada contra el H.C Sentmenat per 3 a 6; el dissabte a un quart de nou del vespre jugaran a casa del C.H Castellar.

ÚLTIMES NOTÍCIES