IniciNoticiesComerçLA REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA VILA PREPARA LA 31a EDICIÓ DE...

LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA VILA PREPARA LA 31a EDICIÓ DE LA FIRA MERCAT DEL RAM, QUE ES CELEBRARÀ ELS DIES 14, 15 I 16 DE MARÇ.

La Regidoria de Promoció de la Vila està treballant en l’organització de la 31a Fira Mercat del Ram de Tordera que aquest any es celebrarà els dies 14, 15 i 16 de març.
Enguany, la fira estrenarà nou director en la figura del regidor republicà Bernat Costas, el qual es mostra il·lusionat amb aquesta nova responsabilitat.

Durant els propers dies el comitè organitzador acabarà d’enllestir aspectes com el programa d’activitats i la distribució dels estands en funció de les noves infraestructures d’oci instal·lades al parc Prudenci Bertrana. El director de la fira mercat del ram, Bernat Costas vol començar en aquesta edició de la fira a potenciar l’economia dels serveis dins el certamen.

La Fira Mercat del Ram és una mostra de caràcter multisectorial, molt arrelada a la tradició dels mercats dels diumenges de Tordera. La Fira reserva espais importants de venda directa de qualsevol tipus de producte i pren especial importància l’exposició de les novetats dels diferents sectors, com ara els de la indústria i l’automoció.
A més, la Fira d’aquest any comptarà també amb la Mostra d’Associacionisme Local, que es presenta amb l’objectiu de donar a conèixer l’activitat cívica i social que es realitza dia a dia a través del prop de centenar d’entitats i associacions torderenques.

ÚLTIMES NOTÍCIES