IniciNoticiesSocietatL’ESCOLA LA ROUREDA OBRE LES PORTES AMB TOTAL NORMALITAT I AMB LA...

L’ESCOLA LA ROUREDA OBRE LES PORTES AMB TOTAL NORMALITAT I AMB LA SATISFECCIÓ DE NENS, PARES I MESTRES.

L’escola La Roureda de Sant Pere va obrir ahir les portes davant l’expectació de nens i pares. La posada en funcionament del nou cente tanca l’etapa escolar en mòduls prefabricats que va començar al curs 2005-2006. Els 264 alumnes dels cursos d’infantil i primària, van començar ahir les classes amb total normalitat. La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro valorava així l’inici de les classes en el nou centre.

Cayro recorda que la planificació escolar no acaba aquí, i s’espera que el maig s’entreguin les obres de la nova escola ignasi iglesias.

El CEIP Roureda, ocupa una parcel·la de 7000 metres quadrats, té una superfície construïda de 3500 metres quadrats i ha comptat amb un pressupost de 3’5 milions d’euros. Ahir els alumnes i professors van començar a familiaritzar-se amb el nou espai. El president de l’associació de pares, David Grimal feia un balanç positiu de la posada en marxa del nou centre.

La direcció i l’Ampa tenen previst properament una jornada de portes obertes perquè tothom qui ho desitgi pugui coneixer les noves instal·lacions del CEIP La Roureda. Grimal, destaca la qualitat del nou edifici i els serveis que acull.

Cal destacar, que la nova escola la Roureda ofereix servei de cuina in situ, i que tal com succeix amb l’IES Lluís Companys, el nou centre escolar també compta amb plaques solars tèrmiques per dotar d’aigua calenta els vestidors del gimnàs.

ÚLTIMES NOTÍCIES