IniciNoticiesCulturaLA COMISSIÓ DE FESTES ULTIMA ELS DETALLS PER A LA FESTA MAJOR...

LA COMISSIÓ DE FESTES ULTIMA ELS DETALLS PER A LA FESTA MAJOR DE SANT BARTOMEU

La comissió de festes ultima els detalls per a la festa major de sant Bartomeu. Les activitats d’aquest any s’allargaran fins el 27 d’agost, en una Festa Major repleta d’actes per a gent de totes les edats. Com es habitual els dies previs a la festa s’obra el període per a adquirir les llotges de la Festa Major a la Pista l’Amistat, des de el 24 de Juliol fins el 8 d’Agost. Els interessats s’han de dirigir a les oficines de l’Ajuntament de la plaça de la Concòrdia de dilluns a divendres de 11 a 13h. Les llotges estaran al preu de 60 euros i un any més aquestes estaran sortejades.

Els concerts realitzats a la pista de l’Amistat seran a càrrec de les orquestres Selvatana, Marina i Gironina. Al llarg dels balls del 24,25 i 26. La regidora de festes de l’Ajuntament de Tordera Mª Àngels Cayró ens avançava alguna novetat de la festa major d’enguany.

Les candidates i candidats a pubilla i hereu es podran votar fins el dia 1 d´agost a les urnes repartides als diferents establiments comercials i a la biblioteca. Unes butlletes les quals ja s’han començat a repartir per a tota la població.

I per últim cal informar que del 2 al 17 d’Agost es podran compra els tiquets per al sopar popular al preu de 12 euros i també es podran adquirir a les oficines de la plaça de la Concòrdia. Un sopar que enguany es durà a terme el dia 27 d’Agost, dia en que les Festa Major posarà punt i final a les activitats realitzades al llarg d’aquest any.

ÚLTIMES NOTÍCIES