IniciNoticiesSocietatL’ESCOLA LA ROUREDA DE SANT PERE OBRE LES PORTES A 264 ALUMNES...

L’ESCOLA LA ROUREDA DE SANT PERE OBRE LES PORTES A 264 ALUMNES DELS CURSOS D’INFANTIL I PRIMÀRIA.

Aquest matí es posa en funcionament la nova escola La Roureda de Sant Pere. Un total de 264 alumnes dels cursos d’infantil i primària han començat les classes amb total normalitat. Amb aquest trasllat es posa el punt i final a l’etapa escolar de la Roureda en mòduls prefabricats que va començar al curs 2005-2006. El nou Centre d’Educació Infantil i Primària està situat al carrer que porta el mateix nom de l’escola, per sobre del carrer Enric Granados. La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro ens explica com és la nova escola.

Tant la pista poliesportiva, com la biblioteca i la sala de l’AMPA tenen un accés independent, de manera que s’hi podran realitzar activitats fora de l’horari escolar. Finalment, tal com succeix amb l’IES Lluís Companys, el nou centre escolar també compta amb plaques solars tèrmiques per dotar d’aigua calenta els vestidors del gimnàs.

Tot i que no hi haurà cap inauguració oficial del Centre, sí que s’ha previst properament una jornada de portes obertes perquè tothom qui ho desitgi pugui coneixer les noves instal·lacions del CEIP La Roureda.

ÚLTIMES NOTÍCIES