IniciNoticiesSocietatLA FUITA D’UNA CANONADA DE GAS NATURAL I LA DESAPARICIÓ D’UNA DONA...

LA FUITA D’UNA CANONADA DE GAS NATURAL I LA DESAPARICIÓ D’UNA DONA DE 75 ANYS AMB SÍMPTOMES D’ALZHEIMER, PRÍNCIPALS INCIDENCIES AQUEST CAP DE SETMANA A TORDERA.

Cap de setmana amb diverses incidències. El passat divendres a dos quarts de nou del matí, la policia local va intervenir en motiu d’una fuita en una canonada de gas natural a l’alçada del número 62 del camí Mas Martí. La Policia Local va activar un perímetre de seguretat tan per vehicles com per a vianants fins que es van poder realitzar les pertinents comprovacions per part de bombers i tècnics de gas natural, que van solucionar l’incident de forma immediata. No es va haver de lamentar cap dany personal ni material. Ahir al matí la Policia Local va ser alertada que s’estava produint un furt a l’interior d’un establiment mentre es trobava obert al públic. Els agents actuants van adreçar-se al lloc de manera immediata localitzant i identificant els autors dels fets, veïns de Malgrat de Mar, i procedint a intervenir els objectes que tenien intenció de robar.

També el dia d’ahir i prop de les quatre de la tarda es va rebre l’avís de la desaparició d’una dona de 75 anys d’edat de nacionalitat francesa i amb símptomes d’alzehimer que havia vingut al mercat dominical amb un grup de turistes. Les tasques de recerca van durar unes tres hores i hi van col·laborar diferents patrulles de policia local, mossos d’esquadra i dotacions de bombers, tan terrestre com aèries. A les set de la tarda la persona va aparèixer pel seu compte i en bon estat a l’hotel de Lloret de Mar on s’allotja donant per finalitzades les tasques de recerca i sense haver de lamentar cap dany.

ÚLTIMES NOTÍCIES