IniciNoticiesEsportsELS DOS EQUIPS PRINCIPALS DEL CLUB VÒLEI TORDERA TORNEN A PERDRE EN...

ELS DOS EQUIPS PRINCIPALS DEL CLUB VÒLEI TORDERA TORNEN A PERDRE EN LA PASSADA JORNADA, AVUI TAMBÉ, US OFERIM LA PREVISIÓ DE PARTITS PER LA PROPERA SETMANA.

El CV Tordera sènior masculí va caure una setmana més, aquest cop davant del A.E. Molins. Els setens de llista només van tenir domini del primer set,que va quedar per 22-25, la resta de sets van tenir uns resultats de 29-27, 25-22 i 25-22, finalitzant el partit amb un 3-1 a favor dels locals. El proper cap de setmana es juga a casa, aquest cop serà contra el Vòlei Arenys, per motius aliens a aquesta emissora no disposem ni del dia ni de l’horari d’aquest partit.

Pel que fa a les noies, no van tenir la mateixa sort, i també van perdre contra el Cornellà per 3-0. Les desenes de llista no van tenir en cap moment la victòria de cap dels sets, els resultats dels quals van ser de 25-19 el primer, 25-13 el segon i de 27-25 el tercer, aquest, bastant disputat. El proper cap de setmana també jugaran al pavelló municipal contra el CV Barberà, pels mateixos motius esmentats tampoc disposem ni del dia, ni de l’horari d’aquest partit.

D’altra banda, aquests són els partits previstos per als esports de Tordera el proper cap de setmana:

Comencem per el futbol, el partit previst per al dissabte per el primer equip a casa del Palamós, s’ha passat a ser diumenge dia 2 de febrer a dos quarts de dotze del migdia; el Tordera B, jugarà a casa contra els Hostalets d’en Bas a les cinc de la tarda del mateix dia.

A l’hoquei, partit previst per dissabte dia 1 a dos quarts de nou del vespre contra el Tarradell.

I ja al bàsquet, mentre que les noies del sènior femení faran un petit descans, el dissabte els del sènior masculí del CB Tordera jugaran a la pista del St. Narcís B.

ÚLTIMES NOTÍCIES