IniciNoticiesEsportsEL CP TORDERA SUMA UNA NOVA VICTÒRIA EN EL PARTIT JUGAT CONTRA...

EL CP TORDERA SUMA UNA NOVA VICTÒRIA EN EL PARTIT JUGAT CONTRA EL VIGO STICK AMB UN RESULTAT FINAL DE 1-3

Partit molt ben jugat pel CP Tordera i tercera victòria consecutiva a la pista del Vigo, una bona defensa i una bona actuació dels seu s jugadors han fet que s’ aconseguís aquest resultat.

A continuació us oferim els resultats de la passada jornada i el calendari del proper cap de setmana pel que fa als diferents equips del CP Tordera:

Comencem per la escola, els mes petits van guanyar a casa del Blanes, el dissabte a tres quarts de sis de la tarda jugaran a casa contra el Malgrat.

Als benjamins, el primer equip va guanyar per una gran diferència, en un partit que va acabar amb un resultat de 2-13 a favor dels nostres, el proper diumenge a un quart de sis de la tarda jugarà contra el Sitges A a casa; mentrestant, els del benjamí B descansaven. Tornaran a la feina el dissabte a dos quarts de cinc de la tarda contra el Riudevitlles.

En els alevins, el primer equip, que jugava contra el Barcino va guanyar per 4 a 6, en l’amistós que jugava l’Aleví B el CP Tordera va perdre per 7 a 3. El dissabte serà torn dels dos partits d’aquesta categoria, a casa jugaran els de l’Aleví A contra el Vilassar a un quart de quatre del migdia, el segon equip ho farà a casa del Flix a les sis de la tarda.

Els infantils van guanyar contra el Cornellà a casa per 6 a 3. El dissabte visitaran el pavelló del Reus Deportiu C a dos quarts de tres de la tarda.

Als juvenils, el juvenil A va guanyar tots dos partits que tenien previstos, el d’aquesta jornada contra el Barcino per 3 a 8 i el que tenia enrederit de la jornada 14 per 3 a 2 contra el Castellar; el divendres a dos quarts de nou del vespre els del Cerdanyola CH els visitaran al pavelló municipal. Els del juvenil B també van guanyar amb una diferència de 7 punts contra l’Igualada, en un partit on el resultat va ser de 3 a 10 a favor dels de casa, el diumenge a les quatre de la tarda jugaran contra el Capellades. El juvenil C, però, va perdre contra el Cornellà per 3 a 6 en un partit inesperat, el dissabte a dos quarts de dotze del matí jugaran a casa del C.E. Noia.

El junior jugarà el diumenge a un quart de set contra el H.C. Sant Just, el passat cap de setmana descansava.

I ja a les primeres categories, el de 2ª Catalana, que jugaven contra el Masies Voltregà, van guanyar per 6 a 8, el dissabte a dos quarts de set de la tarda es veuran les cares contra els de la Salle Bonanova. Els de 1ª Catalana, que jugaven contra el Farners, van perdre per 7 a 4, aquest divendres es queden a casa i s’enfrontaran al Sentmenat a tres quarts de deu del vespre.

Finalment i com hem dit abans, el Vigo Stick va perdre davant del 1ª Nacional per 1 a 3. Aquest dissabte a dos quarts de nou també es queden a casa i els de Tordera jugaran contra el CP Tarradell.