IniciNoticiesEsportsDERROTA DEL CB TORDERA SÈNIOR MASCULÍ EN L’ÚLTIM SEGON DE PARTIT, EL...

DERROTA DEL CB TORDERA SÈNIOR MASCULÍ EN L’ÚLTIM SEGON DE PARTIT, EL SÈNIOR FEMENÍ GUANYA EL DERBI CONTRA EL PALAFOLLS

El primer equip del Tordera va perdre els 2 punts que li faltaven a casa contra el Salt B. Els àrbitres van tornar a ser els protagonistes degut a la seva mala actuació sense aplicar el mateix criteri als dos equips. Un partit molt igualat on els nervis i la precipitació van fer que en l’últim segon una falta a Óscar Mateo inexistent va donar la victòria al Salt B després de dos tirs lliures, quedant aixi el resultat final per 71-72.

El proper dissabte a dos quarts de sis de la tarda visitaran el pavelló del St. Narcís B.

Les noies van guanyar a casa contra el Palafolls per 62 a 48 en un partit molt complicat en la primera part per al nostre equip. Alf inal d’aquest període el resultat de 17 a 22 marcava el baix rendiment que havia hagut fins aleshores. A la segona part van sortir amb més força i gràcies a la defensa van poder remuntar. El proper cap de setmana les segones de llista descansaran.