IniciNoticiesEsportsDERROTA DEL TORDERA A CONTRA EL SANT ANTONI, ELS DEL SEGON...

DERROTA DEL TORDERA A CONTRA EL SANT ANTONI, ELS DEL SEGON EQUIP GUANYEN A CALDES PER 0-3

El Tordera A va triomfar contra el St. Antoni per 3-1 en un partit amb molta tensió per part dels dos equips que busquen l’ascens. Els de casa dominaven amb clares ocasions els primers minuts del partit, fallant fins i tot un penal. En al represa, el Tordera empatava només de començar, però cinc minuts més tard veien com el local es tornava a posar per davant. Finalment van posar amb molta valentia el 3-1 que donava els tres punts al Sant Antoni, situant-se a tres punts darrere del Tordera A. Per tant, els del primer equip del Tordera A segueixen en tercera classificació darrere del Guíxols i del Salt. El proper dissabte jugaran al camp del Palamós a les cinc de la tarda.

Els del segon equip del Tordera no van córrer la mateixa sort, i van guanyar contra el Cassà en un partit on en tot moment van estar molt ben posicionats. Aquesta situació, però, no els ha fet pujar de posició, donat que segueixen en catorzè lloc amb cinc dels 21 partits guanyats fins al moment. El proper diumenge rebran als dels Hostalets d’en Bas a les cinc de lat arda.