IniciNoticiesEsportsELS DOS EQUIPS DEL CV TORDERA UNA JORNADA MÉS CAUEN A CASA...

ELS DOS EQUIPS DEL CV TORDERA UNA JORNADA MÉS CAUEN A CASA EN ELS PARTITS CONTRA EL TORREDEMBARRA I EL TORNEM VÒLEI RESPECTIVAMENT, A MÉS, TAMBÉ US OFERIM EL CALENDARI PER EL PROPER CAP DE SETMANA AMB TOTS ELS PARTITS

En la jornada de vòlei de la setmana passada, l’equip masculí va caure a casa contra el Torredembarra en un partit amb un resultat final de 1-3, amb un dels quatre sets guanyats: el primer va ser de 22-25, el segon de 25-18, el tercer set de 18-25 i el quart set de 21-25, partit bastant fluix que els va portar a una sisena posició. El proper dissabte jugaran a casa de l’Atlètic Esportiu Molins.

L’equip femení va córrer la mateixa sort i va perdre contra el Tornem Vòlei per 0-3. No van guanyar cap dels tres sets jugats, on la diferència ha sigut considerable, 14-25 el primer set, 18-25 el segon set i 20-25 el tercer set. Aquest cap de setmana jugaran contra el Cornellà.

I ja referent als partits del cap de setmana, a l’Hoquei, el Tordera es desplaçarà per jugar contra el Vigo Stick el dissabte a les nou del vespre; al futbol, el primer equip juga a Sant Antoni a dos quarts de cinc de la tarda, el Tordera B també juga fora de casa i ho farà el dissabte a un quart de cinc de la tarda contra el Cassà B.

Al Bàsquet, aquesta setmana tots dos equips es queden a casa, al pavelló municipal el dissabte a dos quarts de sis de la tarda, es veurà el partit del Tordera contra el Salt B, mentre que el diumenge a la mateixa hora serà el torn de les noies, jugant contra el Palafolls.

Per raons alienes a la emissora no disposem de l’horari ni del dia en que es disputaran els partits del vòlei, com bé hem dit abans, el Tordera juga a caa de l’AE Molins i el femení ho farà a Cornellà.

ÚLTIMES NOTÍCIES