IniciNoticiesEsportsAVUI US PORTEM TOTA LA INFORMACIÓ DETALLADA DE L’HOQUEI

AVUI US PORTEM TOTA LA INFORMACIÓ DETALLADA DE L’HOQUEI

I comencem per la escola, que va guanyar contra el Lloret la passada jornada, aquest dissabte a un quart de sis de la tarda jugaran contra el Blanes.

Als benjamins, el primer equip va guanyar per 11-2 contra el San Ramon, el dissabte a les tres de la tarda jugaran a Sant Cugat. El benjamí B, que va perdre contra el Cerdanyola per 2-4 aquesta setmana descansarà.

Als alevins, el primer equip va guanyar per 5-3 contra el Castellet, esperem que facin la mateixa jugada a Barcino el dissabte a les tres de la tarda. L’aleví B, que el partit de la setmana serà un amistós, també contra el Barcino el dissabte a les quatre de la tarda, no va jugar el partit de la passada jornada. Els infantils van guanyar a Arenys per 1-12, el diumenge a les quatre de la tarda serà el torn de jugar a casa contra el Cornella.

Als juvenils, el partit del Tordera contra el Barcelona no es va jugar, igual que tampoc el del juvenil B perquè descansava, el juvenil C va tenir una victòria fora de casa contra el Sant Cugat per 5-1 i el partit que tenien pendent el van perdre contra l’ Olot per 2-8. Per el proper cap de setmana estan previstos que el juvenil A jugui contra el Barcino el dissabte a les cinc de la tarda i el diumenge contra el Castellar a dos quarts de set del vespre; el juvenil B jugarà a Igualada a tres quarts de vuit de la tarda i el Juvenil C ho farà contra el Cornellà el diumenge a un quart de sis de la tarda.

Als juniors, que aquesta setmana descansen, els va ser aplaçat el partit contra el Sant Just.

I ja a les primeres categories, el 2ª catalana va guanyar contra el Molins de Rei per 6-1, tornaran a jugar el dilluns a les deu del vespre, a casa del Masies Voltregà.

El primera catalana,que va guanyar contra l’Arenys de Munt per 3-4 al seu terreny jugarà a Santa Coloma de Farners el dissabte a dos quarts de vuit del vespre.

El primera nacional va guanyar contra el Maçanet per 5-3, el dissabte jugaran a Vigo a les nou del vespre.

ÚLTIMES NOTÍCIES