IniciNoticiesEsportsEl CF TORDERA S'ACOSTA A DOS PUNTS DEL GUÍXOLS MENTRE QUE EL...

El CF TORDERA S’ACOSTA A DOS PUNTS DEL GUÍXOLS MENTRE QUE EL SEGON EQUIP PERD CONTRA EL BESALÚ

El CF Tordera va guanyar per 5-0 a un Arbúcies amfitrió on es jugava també l’allunyament dels rivals més propers. Els de casa van fer una bona entrada al camp i a mitja part ja guanyaven per 0-2. Després del descans van sumar tres gols més, mentre que l’Arbúcies va acabar amb set jugadors per dobles faltes al final del partit. Per tant, els de casa continuen a dos punts del Guíxols. La setmana següent visitaran el camp del Sant Antoni, el dissabte 23 a dos quarts de cinc de la tarda.

El Tordera B va perdre a casa contra el Besalú on els contrincants van fer tot i jugar amb dos homes menys, un bon partit. El resultat final de 0-2 els continua situant en una catorzena posició. El proper dissabte jugaran a Cassà a un quart de cinc de la tarda.