IniciNoticiesEsportsAVANÇ DEL CAP DE SETMANA ESPORTIU

AVANÇ DEL CAP DE SETMANA ESPORTIU

Al futbol, hem de donar la noticia de que, degut a un acord entre la junta directiva i els Entrenadors del primer equip, de mutu acord s’ha produït un canvi d’entrenador al final de la primera volta de la lliga 07-08. El nou equip tècnic l’encapçalaran Lauren Florido i Josep Mª Vivé. Pel que fa als partits, el proper diumenge el primer equip del Tordera A estrena entrenador en el partit que es jugarà a casa contra el Obispado a les cinc de la tarda. El segon equip també ha patit canvis, però en l’horari del partit a casa de l’Sporitng Vidrerenca, ja que ja no es dissabte sinó diumenge a dos quarts de cinc de la tarda quan es disputarà aquest partit.

Al bàsquet, ha quedat suspès el partit que s’havia de jugar a casa contra el Palamós; les noies també descansaran, per tant, aquest cap de setmana no tindrem bàsquet.

Al vòlei, per motius aliens a la emissora no disposem dels horaris dels dos partits del sènior masculí i femení, el que si sabem es que juguen fora de casa, els nois del CV Tordera jugaran contra el CV Monjos, mentre que les noies del CV Tordera ho faran contra el CV Joves Caldes.

A l’hoquei, el Dissabte a dos quarts de vuit del vespre es disputarà el partit fora de casa del Tordera contra el Sant Feliu.

ÚLTIMES NOTÍCIES